Gråskala indstillet til at starte krypto-annoncekampagne om CNBC, MSNBC, FOX og FOX Business

Grayscale Investment, verdens største manager for kryptoaktiver, bringer bitcoin (BTC), ether (ETH) til folks tv.

En veludviklet kampagne?

I en nylig tweet erklærede Barry Silbert, grundlæggeren og administrerende direktøren for Digital Currency Group, moderselskabet til Grayscale Investment, Genesis Trading og kryptopublikation Coindesk , at Grayscale er parat til at starte en national annoncekampagne i denne uge med en tv-annonce på populære forretningsnyhedskanaler som CNBC, MSNBC, FOX og FOX Business.

Annoncekampagnen betragtes i vid udstrækning som en katalysator, der kan skabe drivkraft til den almindelige efterspørgsel efter cryptocurrencies, når markedet fortsætter sin bullish styrke.

Navnlig vil annoncerne blive sendt på forretnings- og finanscentriske tv-kanaler såsom CNBC, MSNBC og FOX Business, blandt andre, der har en samlet rækkevidde på mere end 6,5 millioner mennesker. Gråtoner vil gerne drage fordel af eksponeringen for et sådant mammut publikum ved at gå ombord på både unge og gamle individer på bitcoin-vognen.

Som tidligere rapporteretaf BTCManager , en nylig rapport fra JPMorgan hævdede, at selvom guld i længe har været et de facto havneaktiv for „Baby Boomer“ -generationen, synes millennials at vise tilknytning til Bitcoin Era.

En anden undersøgelsesrapport tidligere i år udgivet af Los Angeles-baserede iTrustCapital antydede at flere investorer strømmer mod digitale aktiver og guld i kølvandet på COVID-19-pandemien sammenlignet med traditionelle investeringskøretøjer.

De førnævnte bullish fund, kombineret med den amerikanske centralbanks uendelige udskrivning af dollaren, er et vidnesbyrd om den voksende tillid, som digitale aktiver som bitcoin nyder blandt folk, der ønsker at parkere deres formue i sikre aktiver.

Tværtimod fortsætter skeptikere fortsat verdens førende cryptocurrency

Tidligere i år baserede guldbug og vokal bitcoin-kritiker Peter Schiff bitcoin ordsprog den banebrydende digitale mønt har ingen egenværdi, og nuværende BTC-indehavere vil lide enorme tab.

Oprettelse af Bitcoin mainstream

Grayscales kommende bitcoin-annoncekampagne er det seneste skud i armen for hele branchen bestræbelse der søger at bringe mainstream-befolkningen et skridt tættere på digitale aktiver.

Som tidligere rapporteretaf BTCManager , LibertyX, havde USAs førende bitcoin ATM-installatør lanceret kampagnen „Bitcoin på hver blok“ for at gøre det muligt for landets indbyggere uden problemer at købe BTC med kontanter i 20.000 detailforretninger og apotekkæder.