Bitcoin Cash News Today – Overskrifter for 24. september

  • De siste 612 blokkene av de siste 1000 på Bitcoin Cash har blitt utvunnet ved hjelp av BCHN
  • 82% av hashpoweren på Bitcoin Cash signaliserer BCHN
  • BCH-tilhengere venter på at dag 53 skal passere for den 15. nettverksoppgraderingen
  • Bitcoin Cash News Today – mye skjer i Bitcoin Cash-nettverket nylig. Ifølge data fra Coin Dance er 61% av de tidligere 1000 blokkene i Bitcoin Cash-kjeden utvunnet med BCHN. Dataene indikerer også at 82% av BCHs hashpower signaliserer BCHN. BCH-tilhengere venter også på at dag 53 skal gå for nettverksoppgraderingen 15. november.

Husk en rapport fra 1. september, som indikerer at det var stor sjanse for at BCH-nettverket vil forkaste. På den tiden tok toppmedlemmene i BCHs samfunn avskjed med Bitcoin ABC-utviklerne. Mange gruveoperasjoner begynte å signalisere BCHN-noden. Siden den gang har over 61,19% av de 1000 blokkene som er utvunnet, blitt utvunnet med BCHN.

612 blokker av de siste 1000 på Bitcoin Cash har blitt utvunnet med BCHN

Coin Dance-data viser at 612 av de forrige 1000 blokkene angivelig har blitt utvunnet med BCHN-programvaren. Når vi nærmer oss slutten av september, har to nye bassenger sluttet seg til BCHN-signaliserer. Btc.com og Antpool har begynt å indikere BCHN i sine respektive myntbaseparametere.

Det betyr at 82% av det totale BCH-hashratet har signalisert BCHN. Gruvebassengene som inngår i gruppen inkluderer Antpool, Btc.com, Binance, Btc.top, Bitcoin.com, MY7A, easy2mine, Huobi, Okex og Bejn.

I løpet av de siste 12 timene har mer enn 2,6 EH / s (exahash per sekund) hashrate vært fra Bitcoin Cash-kjeden. I andre rapporter avslørte Coinex-handelsplattformen sine beredskapsplaner for Bitcoin Cash-oppgraderingen. Kunngjøringen henviste til muligheten for en splittelse. Coinex-børsen kunngjorde lanseringen av futures. Fremtiden faller 24. september.

BCHs nettverksoppgradering skjer 15. november

Bitcoin Cash-nettverket vil angivelig gjennomgå en hard gaffel eller halvårlig oppgradering 15. november. I lys av dette vil Bitcoin Cash-følgere også tålmodig vente på at andre børser skal bringe beredskapsplanene sine fremover. De nye futuresene som skal noteres på Coinflex crypto trading platform indikerer at ABC versus BCH futures forblir 10-til-1 (til fordel for BCH). Mens BCHN-blokkene har krysset 60% -punktet, diskuterte BCH-talsmenn på Reddit-tråden r / btc endringene.

De fleste av brukerne forventer at det totale antallet blokker som utvinnes med BCHN vil øke i løpet av de kommende ukene. En Reddit-bruker bemerket at siden Antpool la til 20% av den totale hashraten, skulle sju-dagers gjennomsnittet komme til 75% i løpet av de neste fem eller seks dagene.